Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriya 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Çerezlerin topladığı bilgelik anonim hale getirilmiş olur ve gayrı internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Neredeyse tüm genel ağ siteleri kabil, biz bile sitelerimizde işçiliklevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our site you güç disable tracking in your browser here:

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine rabıtalı olarak bileğmaslahatmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda bileğmeselemektedir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate alınarak zaruri skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında ilgi edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem alışverişlevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi midein bu unsura dikkat edilmelidir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı dizi otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya sair bir acil durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk aldatmaıyoruz.

Göreceksiniz ki bu merhale koca kaliteli yangın baplarını en Yangın Çıkış Kapısı müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page